Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI
Sportswear Prm 40 Cipő 95 Max Mentás Air 5 Női VásárlásNike 7vY6gbfy

MEGOLDÁSORIENTÁLT ADÓTANÁCSADÁS

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI
Pólus Center Adidas PostsFacebook Bolt Adidas Bolt Pólus Center iuZPkX

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek megérteni az adórendszerben rejlő kockázatokat és lehetőségeket, s hogy válaszok helyett megoldásokkal segítsük céljaik elérését.

NYÁRI ZSOLTokleveles adószakértő

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

Több mint tizenöt évnyi tapasztalattal, több száz előadással, és megannyi szakmai sikerrel a hátam mögött állok az ügyfelek szolgálatára. Minden egyes kérdésnek a mélyére ások, felmérem a lehetőségeket és mindezeket összevetve szállítom a megoldást. Ezt hívom megoldás-orientált adótanácsadásnak.

Problémája akadt? Megoldást szeretne a válaszok helyett adóügyekkel kapcsolatban?

Állok szíves rendelkezésére.

FŐBB SZOLGÁLTATÁSOK

ÁFA TANÁCSADÁS: Vállalkozók esetében a legtöbb fejtörést és kockázatot az áfa törvény rendelkezéseinek értelmezése jelenti. Az áfa törvény bonyolult, könnyű hibázni, ezért sokan idegenkednek tőle. Nekem a kedvenc adónemem. Sokan úgy csökkentik a kockázatot, hogy (I) minden után megfizetik, valamint (II) ha bizonytalanok magukban, akkor inkább nem vonják le. Én nem ez vagyok.

Adidas Online Férfi Cipő Súlyemelő Adipower Weightlifting Olivazöld iPkXuZ

MINDENNAPI MŰKÖDÉS ADÓTANÁCSADÓI TÁMOGATÁSA: Sokan el sem tudják képzelni, hogy cégük életében a könyvelésnek, pénzügynek mennyi adózási kérdésben kell azonnali döntést hoznia. A könyvelők többszőr órákat töltenek el azzal, hogy megtalálják egyes kérdésekre a választ, és még akkor is előfordul, hogy válaszuk bizonytalan. Segítse könyvelője munkáját, és lehet még adót is megspórolhat.

Stoplis Stoplis Adidas WebshopShopalike Adidas hu Cipő O0wvmN8n

PRIVÁT ADÓTANÁCSADÓ: Nem látja át cége működését, kellene egy kontroll a számviteli/adóügyi folyamatokra, vagy csak jó lenne valakivel cégcsoport szinten gondolkozni, a döntések előkészítésénél konzultálni? Tapasztalatom, hogy ezzel a szolgáltatással nagyon sokat lehet megspórolni, komoly adó kockázatokat elkerülni. Bizalommal, személyesen a közös sikerért.

PROMÓCIÓK ADÓZÁSA: Az értékesítéshez marketing kell, az eladáshoz pedig sokszor promóció. Önnek mindegy, hogy a promóció után mennyi adót fizet vagy hogy az elszámolás milyen adminisztrációt igényel? Legyen szó weboldalon keresztüli értékesítésről, pontakcióról vagy más eladás ösztönzőről, az optimális adózás lehet hogy csak egy tollvonáson múlik. Beszéljünk róla.

ADÓTERVEZÉS: Gyakran csak utólag derül ki, hogy van jobb megoldás. Vagy hogy az optimális cégstruktúra, működési modell kialakítása utólag már nem lehetséges, vagy csak jelentős költségek árán. Meglepően sokszor találkozom ilyen helyzetekkel. S ilyenkor szoktam azt kívánni, ha csak röviden tudtunk volna konzultálni a végleges döntést megelőzően.

ADÓJOGI ÁTVILÁGÍTÁS: Szeretné tudni, hogy cége mennyire működik az adótörvényi rendelkezéseknek megfelelően, vagy céget vásárolna, de fenntartásai vannak a potenciális célpont adózási gyakorlatával kapcsolatban? Nem Ön lesz az első, akinek ilyen irányú igényei vannak. Egy rövidebb, szúrópróbaszerű rendszervizsgálattal sok minden előjöhet.

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

NAV VIZSGÁLATOK: A vállalkozók legnagyobb félelme az adóhatóság. És ez helyén is való, főleg hogy a rossz gyakorlat, egy elmulasztott nyilatkozat miatti adóhatósági megállapítás nem csak hogy az eredményt viheti el, de akár a cég működését is ellehetetleníti. A NAV vizsgálatra fel kell készülni, nem szabad hogy váratlanul érjen minket. Igény esetén vállaljuk cégének felkészítését az adóhatósági ellenőrzésre. A NAV vizsgálat kimenetele jelentős esetben a kommunikáción, a belső szervezettségen áll vagy bukik. Rossz hozzáállás, egy kétértelmű kifejezés, folyosói pletyka és máris ott a megállapítás. Nem is beszélve a vizsgálat miatti kellemetlenségekről, stresszről. Ne hagyja hogy ez megtörténjen. Szívesen átvállalom a terhet és meghatalmazottként végig viszem a NAV vizsgálatot.. Sokan azt gondolják, hogy amit a revizor állít, az úgy is van és anélkül fogadják el az ellenőrzés megállapítását, hogy belenéznének a jegyzőkönyvbe. Ez azonban nem így van. A legtöbb adóhatósági vizsgálatban vannak szakmai hibák. Csak az utóbbi 5 évben több mint 1 milliárd forintot sikerült visszahozni a vállalkozóknak. Engedje meg, hogy belenézzek a jegyzőkönyvbe, és döntsük el együtt hogy, merre tovább.

Runner Akciós Utcai Deerupt Cipő Adidas GyerekZöld Yf6vgyb7

EREDMÉNYEIM

15 éves szakmai pályafutásomat nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégeknél kezdtem és fejeztem be. Az utolsó tizenkettőt a francia alapítású Mazars Kft-nél töltöttem, ahonnan szenior adómenedzserként jöttem el. Amellett, hogy szakmailag sokat tanultam, több mint 10 éven keresztül adtam elő adókonferenciákon, számos szakmai tartalmú újságcikket és blogbejegyzést írtam.

A tanácsadás mellett külső képzések és a konferenciák világába is belekóstoltam. A Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ felkérésére oktatója voltam több éven keresztül az Okleves Adószakértői tanfolyamnak, számos előadást tartottam a mérlegképes könyvelők továbbképzésén, valamint az MKKOK által szervezett éves adókonferencián. Az utóbbi időben pedig már Samling oktatási központ keretein belül is előadok különböző adózási témakörökben.

Mindezeket összevetve elmondhatom, hogy több mint 100 előadás áll a hátam mögött, több mint 15.000 percet beszéltem a szakmámról másoknak.

A munkám során rengeteg területen kipróbálhattam magam, dolgoztam 20 milliós és 180 milliárdos cégekkel is. Ezek a változatos megmérettetések minden esetben hozzájárultak a szakmai előrehaladásomhoz, hiszen szélesítették a látókörömet és megannyi dologra megtanítottak. Így például, hogy mit is vár egy vállalkozó az adótanácsadótól.

38 Cipő As Adidas GyőrGyőr Moson Sopron 3R4AjL5

Pályafutásom eddigi legnagyobb szakmai sikere az Európai Bíróság előtt megnyert áfa per (C-563/12.), amelynek szakmai ötletgazdája voltam. Ennek köszönhetően az Áfa törvény is módosításra került.

„Évekkel ezelőtt, kiábrándulva az igen/nem szintű sablonos, mégis igen költséges tanácsadói válaszokból olyan megbízható személyt kerestünk adózási területen aki szakmai hátterén túl, kellően nyitott arra is, hogy megismerje cégünk üzletmenetének sajátosságait.

Hiszünk benne, hogy csak egy ilyen személy tud igazán cégre szabott megoldási javaslatokat adni.

Nyári Zsolt azon kevesek közé tartozik aki magabiztos szakmai tudásán felül hozzáadja azt a pluszt amit kerestünk, aki rugalmasan, a kérdéseinket gyakorlati szemmel megközelítve tesz javaslatot felénk.”

Az ország egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmével foglalkozó cég főkönyvelője

„Zsolt naprakész, ügyfélközpontú, rugalmas, könnyen elérhető és azonnal konstruktív megoldási javaslatokkal áll elő .Ezek során szem előtt tartja az ügyfél érdekeit, igényeit a törvények pontos betartása mellett. Egyik legfőbb
pozitívuma, hogy hihetetlen gyorsan tudja a megoldandó esetet átlátni az ügyfél szemszögéből, és utána az adótörvényeket adaptálni az adott esetre.

Azért ajánlom mindenkinek az ő szakértelmét, mert a legjobb példa erre, hogy ha egy sürgős kérdés körüljárására nincs több óránk, egy telefon Zsoltnak és biztos, hogy nem maradunk használható tanács-megoldás nélkül legyen szó bármelyik területéről az adózásnak.”

A világ egyik legnagyobb édesipari kereskedelmi vállalatának adózásért felelős munkatársa

„Cégünk több alkalommal fordult adózási kérdésekben Nyári Zsolt adószakértőhöz. Közös munkánk folyamán Zsolt szívügyének tekintette a professzionális és gyors szolgáltatás nyújtást. Együttműködésünk során Zsolt mindig maximális szakértelemmel és segítőkészen állt a felmerülő kérdések megválaszolásához.”

A világ legnagyobb gyorséttermi hálózatának
főkönyvelője.

Performance Tango 4 18 Predator Citromsárga Tf Fekete Adidas OPiZukX
Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

“Vezető osztrák szállítmányozási és logisztikai vállalat magyar kirendeltségeinek főkönyvelője vagyok. Évek óta együtt dolgozom Nyári Zsolt adótanácsadóval. Szakmai tapasztalatával mindig hasznosan támogatta munkámat és az idén 25 éves jubileumát ünneplő céget, ahol dolgozom. Számomra nagyon fontos a pontos időzítés, a proaktív magatartás és a szakmaiság. Továbbra is bizalmat szavazok Nyári Zsoltnak, mert mindezt biztosítja.“

Shoes Cblackonixcblack Adidas For Buy Men Tivid Terrex Outdoor UMqSpzVGL

A világ egyik legnagyobb fuvarozási és logisztikai vállalatának főkönyvelője

„Zsoltot akkor ismertük meg, amikor cégünk egy komoly adózási problémával szembesült. Amint Hozzá fordultunk és ismertettük a kérdéseinket, rögtön megpróbált proaktívan hozzáállni a megoldás kereséséhez. Habár a problémánk nem volt egyszerű, mégis megalkuvást nem ismerő kitartással kereste a mindannyiunk számára kielégítő és jogszabályoknak mindenben megfelelő megoldást, amit kemény munkával sikerült megtalálnia és végigvezetni a sikeres végkifejletig. Azóta is többször fordulunk Hozzá, és Ő mindig készségesen, a kétségeinket gyorsan átlátva igyekszik választ adni bárminemű kérdésünkre. Tapasztalataink alapján tudása magas szintű és nem lehet zavarba hozni egyetlen a szakterületéhez kapcsolódó kérdésben sem.”

Egy ballonos cég pénzügyi vezetője

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

[:hu]

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

ELÉRHETŐSÉGEK

2440 Százhalombatta, Nap utca 26.

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

[:en]

[:]

Olcsó Nike Cipők 2018 Női Nyári 2 Lunartempo 5wxechis 4jq35RcALS
Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI

[:hu]

[:]

Krém MagyarországonOriginals Stan Adidas Utcai Cipő Smith D9e2YbWEHI